Ce este un specialist in imobiliare… in viziunea Ziarului Financiar

Specialist imobiliare ziarul financiar = Un patron de agenție imobiliară. Asta reiese din articolul de aici. Da, un patron de agenție imobiliară face prognoze despre piața imobiliară. Iar Ziarul Financiar prezintă asta ca pe o informație prețioasă pentru cititorii lor. Deci da, asta o să fac când o să vreau să aflu cel mai bun moment să cumpăr un apartament: mă duc la un agent imobiliar și îl întreb: e bine să cumpăr acum, boss? Și el, o să mă sfătuiască ca un înțelept: stai liniștit boss, mai așteaptă, că uite, cresc dobânzile la bănci, preturile sunt sus pentru că anul trecut a fost unul atipic, uite cum se duce inflația în sus, uite ce probleme avem cu prețurile la energie și nu știm cum se va termina situația asta. Fix asta o să-mi zică. Nu? Pai cum nu? A, el e un agent imobiliar și interesul lui nu e să zică asta? Pai și cum facem domnilor de la Ziarul Financiar? Asta e o informație? Sau o reclamă? Dar, stai, nu e marcata ca reclamă.

Știți cum e asta? E ca și cum l-ai întreba pe specialistul în fotbal, Gigi Becali, dacă FCSB va căștiga cu Barcelona, ca să ști și tu pe cine să pariezi.

Uite că, știrile foarte recente indică exact opusul a cea ce prezintă ZF în prognozele lor. Și nu trebuie să fi expert să tragi niste concluzii simple pe baza unor realități recente.

PS: mai există un site mai urât decât zf.ro, în 2022?
PS2: câte din articolele despre piața imobiliară din presa pot fi încadrate la articole plătite? Și cate sunt marcate ca reclamă?

3 comentarii la „Ce este un specialist in imobiliare… in viziunea Ziarului Financiar”

Lasă un comentariu