Despre autor si blog

Acest blog este un proiect personal nascut din dorinta de a impartasi informatii si opinii legate de noutati din lumea tehnologiei. Tehnologia este elementul care la acest moment ne influenteaza cel mai mult vietile, comparativ cu alte perioade ale existentei noastre. Traim niste vremuri foarte intersante cu salturi tehnologice impresionate. Putem afirma ca revolutia tehnologica se inampla acum, in timpul vietii noastre. Noi, generatia noastra, suntem niste privilegiati din acest punct de vedere.

E o provocare pentru noi toti sa tinem pasul cu tehnolgia. Tocmai din acest motiv a luat nastere proiectul „Blogman.ro„: pentru a facilita accesul la informatii sau metode de a intelege mai usor si mai repede aceste progrese, pentru a ne ajuta sa ne adaptam mai usor schimbarilor si pentru a invata sa punem in prcatica si sa ne folosim de noutatile si inventiile din domeniu.

Dincolo de cele mai comune produse sau aplicatii pe care le folosim azi, precum PC-ul, Smartphone-ul, Internetul, retelele de socializare, etc.., exista produse si aplicatii care n-au avut o asemenea explozie de notorietate, dar care ne pot face viata mai usoara si mai placuta. Exista tehnologii care momentan sunt folosite si rezvoltate pentru mediul business, dar care cu putine cunostinte in plus si cu putin ajutor pot fi aplicate cu succes si in vietile personale.

Pana la urma, important e sa intelegi cum functioneaza tehnologia din spatele produselor si aplicatiilor pe care le folosesti intens. Daca reusesti sa faci asta, vei avea nenumarate beneficii in viata personala dar mai ales in cariera. Orice cariera ai, sau vei avea, va fi influentata mai mult sau mai putin de tehnologie.

Blogman.ro isi propune sa aduca in discutie subiectele cele mai importante ale momentului in domeniul tehnologiei. Cum vrem sa facem asta? E foarte simplu. Prin stiri, prin review-uri, prin tutoriale. Toate aceste in formate text, grafic, sau video.

Ca sa fii la curent cu tot ce se intampla e suficient sa ne urmaresti aici pe site, dar si pe pagina de Facebook sau pe canalul de Youtube. Deasemenea,nu ezitati sa va spuneti parerile in sectiunea de comentarii.

Numai bine!
Valentin


 Abonează-te la Blogman.ro pe WhatsApp


Urmareste-ma pe Google News