Primul unboxing pentru Apple Vision Pro

E disponbil la vânzare (doar USA). Experiența de unboxing de top, specific Apple.

Vine cu doua tipuri de prindere pe cap, una mai ușor de instalat dar mai puțin confortabila, a 2-a mai confortabila dar ceva mai complexă, cu o banda care trece peste cap. Partea din fata fiind destul de grea, are nevoie de susținerea celei de-a 2-a ca sa se simtă confortabila.

Bateria e destul de mare pentru capacitatea oferită. Cablul nu e deconectabil de la baterie, asta ca sa nu poți folosi o alta baterie. Cam nasol. Sistemul de prindere al cablului de alimentare la casca e si el proprietar, deci e nevoie doar de accesorii Apple specifice pentru alimentare.

Se livrează cu lentile Carl Zeiss cu dioptrii specifice nevoilor celor care poarta ochelari.

In procesul de comanda, ai nevoie de o scanare a fetei cu un iPhone pentru a primi in cutie o banda care se montează intre casca si capul tău, pentru o potrivire cât mai exactă cu profilul fetei si pentru a izola cât mai bine ochii de lumina exterioară, asta ajutând la pastrarea unei experiențe de utilizare la standarde Apple.

Youtube si Netflix au declarat ca nu vor dezvolta aplicații dedicate pentru Vision Pro. Nu înțeleg motivul, dar cred ca vor ceda într‐un final, daca Vision Pro va avea succes. Eu cred ca va avea.

Unboxing:

Unboxing Apple Vision Pro

 Abonează-te la Blogman.ro pe WhatsApp


Urmareste-ma pe Google News


 

 

Lasă un comentariu