Servicii

2 comentarii la „Servicii”

 1. Salut, scuze derenjul
  Un prieten mia facut site-ul prin wordpress ,mereu cade, pot sa imi fac eu propriul hosting? am cumparat domeniul de pe rotld… ce mai am nevoie?
  am un laptop dual core mai vechi si ar fi ok daca ii pun linux, sau sa apelez la cineva care are gazduire hosting? sunt neclar inca
  ce am nevoie sa primesc de la peroana care mia facut siteul? am user si parola ce intru sa modific cand merge desigur… Multumesc

  Răspunde
 2. Salut,
  Cel mai simplu e sa apelezi la un serviciu de gazduire, e mult mai usor de pus si de administrat acolo. Se poate si acasa, dar mai complicat de setat si cu multe alte dezavantaje (e mai complicat in special pentru serverul de mail). Ca sa muti site-ul la un furnizor de servicii de hosting, ai nevoie de fisierele radacina (wordpress) si de baza de date. Le poti lua de pe serverul actual, unde e pus acum website-ul. Cu asta trebuie sa te ajute cel ce ti la facut (datele de logare acolo).

  Sfatul meu: apeleaza la un seviciu de hosting si cere si suport pentru migrare website (il vor pune ei pe noul server).Nu ai nevoie de pachet scump, e un site basic, va merge bine. Mai e de lucru pe la optimizare SEO, ai nevoie sa-l optimizezi foarte bine pentru ce oferi ca sa castigi cat mai multi clienti din cautari google (poti face si niste campanii platite pe google la inceput, sa aduci clienti). Si pentru asta poti apela la niste specialisti (SEO), e o investitie care merita.

  Viteaza cu care se incarca website-ul e esentiala pentru performanta in Google Search. Trebuie sa optimizezi imaginile, momentan nu e bine deloc. Ca sa vezi un raport despre asta, intra pe Google Speed Page Insights (link mai jos) si adauga site-ul tau acolo, si da-i Analizeaza. Iti da apoi un raport cu viteaza de incarcare si cu principalele probleme de care sa te ocupi.
  https://pagespeed.web.dev/

  Succes!

  Răspunde

Lasă un comentariu