Mac Studio și monitor Studio Display cu Apple M1 Ultra, nou de la Apple

Procesor nou: Apple M1 Ultra pe noul Mac Studio

Am crezut până ieri că noul procesor cu care va veni Apple se va numi M2, dar n-a fost așa. Apple a lansat M1 Ultra, care e de fapt un Dual M1 Max procesor. M1 Ultra deschide calea către echipamente Apple foarte performanate dedicate profesioniștilor din domeniile grafică, audio, aplicații 3D, video, programare , AI și VR (vezi noul lansat Apple Mac Studio). Prin unificarea a doua M1 Max într-un singur APU, Apple reușește să ofere performante peste un Xeon cu 28 nuclee, având grafica integrată care se bate de la egal la egal cu ultimele modele high end de placi grafice Nvidia. M1 Ultra poate să aloce până la 48GB memorie Ram pentru grafică din totalul de 128GB cu care vine noul APU.

Apple M1 Ultra
Apple M1 Ultra

Apple Mac Studio si Studio Display

Primul workstation cu care Apple atacă piața asta este Mac Studio. Acesta este un Mac Mini mai înalt, dar poate fi configurat la maxim cu M1 Ultra, cu 128GB Ram, cu 8TB SSD. Prețul pornește de la 2000 USD pentru el și poate ajunge la peste 8000 USD în configurație maximă. În completarea lui Mac Studio, Apple aduce și Studio Display, un monitor mai accesibil decât anteriorul ProDysplay XDR care costă 5000USD. Studio Display costă 1600 USD.

Apple Mac Studio
Apple Mac Studio
Apple Studio Display
Apple Studio Display

Apple iPad Air 2022

Tot la evenimentul din 8 martie Apple a lansat noua generație de iPad Air. Noutatea este că vine cu procesor M1, cu 64 sau 256GB memorie internă și opțiune 5G pentru comunicații. Display-ul rămâne la 60Hz pentru a pastra diferența fata de iPad Pro. Prețurile pornesc de la 599 USD.

Apple iPad Air 2022
Apple iPad Air 2022

Apple iPhone SE 2022

Apple păstrează și anul asta un nou iPhone SE în portofoliu, de data asta actualizat cu noul procesor pe de seria iPhone 13, și anume, Apple A15. iPhone SE 2022 vine cu îmbunătățiri la cameră, cu conexiune 5G, cu dual SIM, dar rămâne în carcasa de iPhone 8, cea cu TouchID sub ecran. Prețurile pornesc de la 429 USD.

Apple iPhone SE 2022
Apple iPhone SE 2022

Citeste si…


 Abonează-te la Blogman.ro pe WhatsApp


Urmareste-ma pe Google News


 

 

Un comentariu la „Mac Studio și monitor Studio Display cu Apple M1 Ultra, nou de la Apple”

Lasă un comentariu