Mi se pare inutil acel accesoriu pentru Dacia Jogger care o transformă în camper.

În primul rând, prețul este foarte mare raportat la valoarea mașinii și al clienților în targhetul acestei mașini. Vorbim de un preț care înseamnă 10% din valoarea mașinii. Ideea e că nu te poți gândi la Dacia Jogger ca la un camper cu excepția unor cazuri extreme și foarte rare. Nu ai suficient spațiu, un camper nu înseamnă doar spațiu de dormit, înseamnă să te poți retrage undeva cu tot ce ai nevoie pentru o perioada scurtă. Dacia Jogger iți oferă acel spațiu de dormit și cam atât. De asta zic că acest accesoriu e mai mult marketing decât utilitate.

Dacia Jogger transformat în camper
Dacia Jogger transformat în camper

Mai sunt aici două aspecte de luat în calcul, dacă te pasionează ideea asta de camper pentru Dacia Jogger.

  • dacă rabatezi ultimul rând de scaune vei obține oricum o suprafață de dormit similară. Ok, nu e la fel de plană, dar nu te împiedică nimeni să pui în partea din spate o saltea care să umple acel gol. Avantajul e că zona de dormit va fi mult mai jos în comparație cu varianta oferită de Dacia care e la nivelul geamurilor, destul de inconfortabil și fără pic de intimitate.
  • soluția asta propusă de dacia la 1600 de dolari poate fi copiată și făcută la sub 500 euro. Chiar sunt curios să văd cât de repede vor apărea variante de astfel de accesorii la vânzare pe internet.
Accesoriu Dacia Jogger pentru dormit
Accesoriu Dacia Jogger pentru dormit

Citeste si:

Dacia Spring mașină electrică românească, video și concluzii test

Dacia Duster TCE150 – impresii despre cel mai nou motor din gama Dacia

Review masina second hand – Opel Insignia

Un an cu BMW Seria 5 520D, cod F11, automat, xDrive, păreri


 Abonează-te la Blogman.ro pe WhatsApp


Urmareste-ma pe Google News


 

 

Lasă un comentariu