Criptomonedele si mirajul îmbogățirii fără sa muncești

Schemele astea nu vor dispărea niciodată. Oricând se vor găsi naivi suficienți pe lumea asta pentru ca mirajul să continue. Poate doar forma schemelor se va schimba în timp, dar mesajul rămâne același, pentru că e eficient: să faci bani fără să muncești.

independența financiara în crypto?
independența financiara în crypto?

Ăsta este nivelul de educație. Nu vorbim de educație financiară, vorbim doar de educație. Să crezi că dacă ai 5000 de dolari investiți în ceva ce, statistic vorbind, e mai degrabă un risc decât o certitudine și să speri că nu va mai fi nevoie să muncești toată viața.

Cum ar fi ca toți cei care au cel puțin 5000 de dolari acumulați să trăiască după regula asta. Cam câți credeți că sunt din totalul populației totale? 60%, 70%, 80%? Toți ăștia să fie asigurați pe viață. O fi sustenabil? Oare ăsta de mai sus și-o fi pus întrebarea asta?

Vă zic eu, nu! Cei ca el cred că sunt într-un mic cerc de oameni speciali, vizionari. Doar că le scapă un detaliu: toți urmează o schemă care e publică pe internet. Nu e nici o viziune la mijloc. Și nu se întreabă nimeni: oare de ce sunt gratis pe internet toate sfaturile astea valoroase? Vă zic și de ce nu se întreabă! Pentru că ar ajunge la concluzia că trebuie să se ducă la muncă. Și nu vor asta, munca e grea, așa că preferă să rămână în mirajul acestei scheme si sa spere. Momentul lor de glorie!

Citeste si:

Prețuri plăci video in scădere, cumperi sau aștepți?

Creste indicele ROBOR. Bancile si BNR ne pregatesc o noua surpriza?

Adio Banca Transilvania, welcome ING


 Abonează-te la Blogman.ro pe WhatsApp


Urmareste-ma pe Google News


 

 

Un comentariu la „Criptomonedele si mirajul îmbogățirii fără sa muncești”

Lasă un comentariu