Tutorial: Cum te intorci la Outlook clasic dupa ce ai optat pentru „Try New Outlook”

M-a mancat undeva sa incerc acest Outlook nou al Microsoft. Stiti voi, acel buton din drepta sus in mail unde ai un toggle: Try New Outlook.

Try New Outlook
Try New Outlook

Mare prostie, nu faceti asta. Noul Outlook este horror. Absolut horror. Interfata este contraproductiva si cu multe lipsuri fata de interfata clasica. Si se misca si foarte greu.

Surpriza mare vine cand dai din nou pe acel toggle sa te intorci la interfata veche. Nu mai merge. Tipic pentru Microsoft, procedura functioneaza mereu cand e sa strici ceva, dar niciodata nu mai merge sa repari ceva. Asta din interfata grafica.

In fine, m-am chinuit vreo 7-8 ore cu interfata noua. N-am mai rezistat si am inceput sa caut solutii sa ma intorc la Outlook clasic. E plin internetul de aceasta problema si de pareri/solutii. Multi au gasit de cuviinta sa umble prin registrii pentru a rezolva. De fapt, rezolvarea e una mult mai simpla. Trebuie doar sa mergi la Settings > apps > installed apps > find Outlook new > … > uninstall. Apoi cauti cu search Outlook si vei gasi icon-ul de lansare pentru Outlook Old.

Stiu, daca nu te-ai lovit de problema asta, poate sa para foarte simpla rezolvarea si deci acest articol unul inutil. Insa cei care vor parcurge sirul evenimentelor in ordinea descrisa de mine mai sus, vor aprecia acest articol. Asta pentru ca nu-ti va trece prin cap niciodata sa mergi sa dezinstalezi acest Outlook New, crezand ca vei dezinstala total Outlook, lucru pe care nu-l doresti, mai ales daca lucrezi pe un laptop de la corporatie si nu ai drepturi sa reinstalezi ce vrei si cand vrei.

PS: Nu va lasati pacaliti de imaginea de mai jos cu interfata asta noua de Outlook. Poate sa para ca arata ok, in realitate conteaza mai putin cum arata, conteaza cat te ajuta cand lucrezi, iar la partea asta sta foarte rau.

New Outlook
New Outlook

 Abonează-te la Blogman.ro pe WhatsApp


Urmareste-ma pe Google News


 

 

Un comentariu la „Tutorial: Cum te intorci la Outlook clasic dupa ce ai optat pentru „Try New Outlook””

Lasă un comentariu