Schimbari importante pentru viitoarele iPhone 16 si 17

În timp ce încă ne obișnuim cu noul iPhone 15 lansat de curând, zvonurile despre iPhone 16 încep să circule, mai precis despre cum ar putea arăta ecranul său.

Conform informațiilor furnizate de Majin Bu, un tipster bine cunoscut în lumea tehnologiei, Apple testează o variantă a telefonului care va înlocui insula dinamică de la partea de sus a dispozitivului cu un design de tip „hole-punch” (gaură în ecran). Bu a postat o schiță a acestei posibile schimbări pe Twitter.

iPhone 16 fara insula dinamică
iPhone 16 fara insula dinamică

Opiniile lui Bu diferă ușor de ceea ce cred unii analiști că Apple are pregătit pentru acest dispozitiv. Ross Young, CEO al Display Supply Chain Consultants (DSCC), susține că întreaga gamă iPhone 16 va include insula dinamică și că cea mai mare schimbare în următoarea generație a acestui telefon popular va veni sub forma dimensiunii ecranului, care se așteaptă să fie mai mare în toată linia de produse.

Bu menționează chiar în schița sa că ar putea fi iPhone 17 înainte să vedem designul „hole-punch”, ceea ce ar însemna cel puțin 2 ani în viitor, deci orice este posibil.

În afara discuțiilor despre ecranul telefonului, am auzit deja multe zvonuri despre iPhone 16. Se crede că ambele modele Pro ale dispozitivului vor primi o lentilă de zoom tetraprism, similară celei de pe iPhone Pro Max, și un cip A18 fabricat de Apple.

De asemenea, se presupune că Apple va anunța un dispozitiv iPhone 16 Ultra ca o înlocuire de top pentru iPhone Pro Max. Acest dispozitiv ar putea să nu înlocuiască complet varianta Max în linia de produse, ci ar fi o nouă categorie superioară adăugată la oferta existentă.

Cu siguranță vom auzi mai multe zvonuri despre telefon înainte ca acesta să își facă debutul oficial. Cel mai probabil iPhone 16 va fi anunțat în septembrie 2024.


 Abonează-te la Blogman.ro pe WhatsApp


Urmareste-ma pe Google News


 

 

Lasă un comentariu