Microfon wireless pentru cameră sau telefon. Anker, Rode sau Dji?

În categoria asta de microfon wireless pentru camere sau telefoane sunt deja variante bune atât ca preț cât și ca funcționalități sau performanțe. Amintesc doar variantele de la Rode (Wireless GO II), pe care îl dețin și pot spune că acoperă tot ce ți-ai putea dori de la un astfel de produs, dar și varianta de la DJI (Dji Mic) despre care am citit doar review-uri pozitive.

Rode Wireless Go II si Dji Mic
Rode Wireless Go II si Dji Mic

Ankerwork M650 vine mai aproape de ce oferă varianta de la DJI, adică are în plus față de Rode și carcasa care permite stocarea și încărcarea celor 2 lavaliere și a receptorului. În plus, Anker se laudă cu funcția Professional Noise Cancellation care ar trebui să te ajute să înregistrezi în locuri cu mult zgomot. Îmi place mult sistemul de prindere magnetic gândit de Anker pentru lavalierele Ankerwork M650. E mai convenabil decât sistemul de prindere Rode sau Dji cu acele clapete.

Ankerwork M650 - microfon wireless
Ankerwork M650 – microfon wireless

Ankerwork M650 știe să înregistreze sunet direct în memoria internă, până la 7 ore. E util, dacă, de exemplu, ai o cameră sau un smartphone care nu are intrare de microfon.

Până aici, nimic spectaculos. Dar am rămas surprins să văd distanța la care sistemul funcționează: până la 200 metri, iar asta e ceva ce concurența de la Rode sau Dji nu oferă. Iar, dacă vorbim de autonomie, aceasta se ridică la 15 ore de funcționare continuă, unde, din nou, concurența nu ține pasul.

În plus față de variantele de la Rode sau Dji, Anker pune în pachet și accesorii pentru conectare directă la telefoane precum conector Lightning sau USB-C.

Lavaliere (microfon wireless) de la Anker
Lavaliere (microfon wireless) de la Anker

Ankerwork M650 este cel mai complet pachet de sistem cu microfon wireless. Chiar dacă Rode și Dji au un avans și mulți utilizatori activi pentru sistemele lor, Ankerwork M650 oferă câteva funcții și caracteristici superioare. Toate acestea vin la un cost de 250 de dolari, care poziționează Anker sub cele 2 variante de la Rode sau Dji.

Citeste si:

Review Rode NT-USB, microfon premium USB pentru podcasturi, streaming sau gaming
Aplicatii utile si gratuite #3 | Audacity – editare, inregistrare si monitorizare audio, alternativa la Adobe Audition
Review microfon USB Blue Yeti – pentru inregistrare podcast si gaming audio la superlativ

Un comentariu la „Microfon wireless pentru cameră sau telefon. Anker, Rode sau Dji?”

Lasă un comentariu