Știți cât costă un curs de inițiere în Emag Marketplace?

Am rămas surprins. Așteptările mele erau pe la 4-500 euro, dar nu. Țineți-vă bine! 5000 euro. Bine, era și o ofertă pe principiul „ia-l acum și plătești doar 3000 euro„. E drept că nu e doar un curs despre cum vinzi efectiv în Emag Marketplace. Cursul promite că te învață de la zero totul, de la cum să-ți deschizi o firmă, cum faci research pentru ce vei vinde pe Emag, de unde cumperi și ce proceduri de import sunt, până la înscrierea în Emag Marketplace și optimizarea și promovarea stocului și al produselor.

Chiar și așa, costul cred că este enorm. Sunt de acord că unele informații sunt importante pentru cineva care n-a avut niciodată de-a face cu astfel de proceduri. Dar, de aici și până la a plăti 3000 euro pentru asta, există și calea de mijloc: să te documentezi singur. Aceste informații sunt disponibile, tot ce ai de făcut e să le cauți și să le pui cap la cap.

Aceste cursuri de Emag Marketplace sunt în trend acum că Amazon a devenit un business mult mai greu accesibil, cu proceduri complexe, costuri mari și o concurență infernală. Există o piață și o cerere pentru așa ceva, am văzut asta la cursurile de vânzări pe Amazon. Nu vom ști niciodată care e procentul celor care reușesc să pună pe picioare un astfel de business trecând prin aceste cursuri. Pare mai degrabă un miraj al succesului cu eforturi minime. Cel puțin, așa e prezenat. În realitate, dacă ai ambiția necesară și ești dispus la efort, vei descoperi că trecând singur prin acești pasi, te califică pentru a avea succes mai departe cu un astfel de business. Partea grea începe acolo unde se termina cursul. Nimeni nu-ți vinde rețeta succesului garantat!

Citeste si:

Tutorial video – Port Forwarding si Dinamic DNS pe router la Digi

Tutorial : Smartphone cu USB-C ca o consolă gaming pe TV

Tutorial – Cum creezi gratis un server Minecraft si te conectezi la el de oriunde pentru a juca in retea (multiplayer)

Un comentariu la „Știți cât costă un curs de inițiere în Emag Marketplace?”

Lasă un comentariu