Review auto second hand – Renault Megane III

Berlina familiala are o lungime de 4,30 m si un profil dinamic, datorat consolelor fata si spate de mici dimensiuni, ampatamentului de 2,64 m, pavilionului înclinat si puntilor late.În zona frontala, prizele de aer continua liniile blocurilor optice, completând designul, în timp ce în zona posterioara forma blocurilor optice în doua parti faciliteaza accesul la portbagajul masinii.

Produs incepind cu anul 2008, reprezinta o oferta de exceptie pentru cei care cauta o masina completa la bani putini, oferta de modele second hand fiind variata si foarte atractiva.
renault megane fata

Elementele de decor creeaza ambiante diferite la interior, în functie de nivelul de echipare. Cei care cauta acest model au de ales între o ambianta deschisa, eleganta, orientata catre confort, si o ambianta mai închisa, cu o alura sportiva.
renault megane 3 blogman

Un avantaj pe care mizeaza acest model Renault este volumul portbagajului, unul dintre cele mai mari din acest segment (405 l). De asemenea, noul Megane pastreaza spatiile închise de depozitare de sub podea, în partea din fata a masinii, introduse pe Megane II.

interior megane 3 blogman

Motorizari

Înca din momentul lansarii, acesta generatie dispune de o gama de motorizari dCi si TCe complet reînnoita. Motoarele dCi 85 CP si dCi 105 CP sunt completate de motoarele dCi 90 CP si dCi 110 CP cu filtru de particule. Motorul dCi de 160 CP CVM si motorul dCi 150 CP CVA au fost adaugate mai tarziu la oferta. La capitolul benzina, oferta include motoarele 1.6 16v de 100 CP si de 110 CP, motorul 2.0 16v de 140 CP si motorul TCe de 180 CP. Propus cu o cutie de viteze manuala în 6 trepte, motorul 2.0 16v e completat de oferta cu transmisie continuu-variabila. Ultimul adaugat în gama de motoare pe benzina la Renault este motorul TCe de 130 CP, lansat în primavara 2009. În functie de versiuni, motoarele sunt asociate unor cutii de viteze manuale sau automate cu cinci sau sase trepte. Megane III dispune de motoare compatibile cu biocarburanti, atât pentru bioetanol, cât si pentru biodiesel.

second hand renault megane

Siguranta

La capitolul siguranta, Megane este echipat cu ABS cu repartitor electronic al fortei de frânare, precum si cu Asistenta la Frânarea de Urgenta în versiunea de serie. La aceste dispozitive se adauga, în functie de versiune, sistemul ESC (Electronic Stability Control), care are functia de control la subvirare (CSV). Sistemul Renault de Protectie de generatia a 3-a (SRP3) combina pretensionarea dubla a centurilor, limitatorul de efort si airbagurile adaptative cu camera dubla.

interior renault megane cutie manuala second hand

Sfat achizitie:

La un pret cuprins intre 5500-6000 euro sunt disponibile modele Renaul Megane III foarte bine dotate si fara a avea multi kilometrii la bord. La acesti bani se gasesc modele cu fabricatie 2010-2011.

Motor diesel foarte economic 1.5Dci de 90CP,  Euro5. Pentru modele importate, taxa de inmatriculare este aprox 38 euro

Din punct de vedere al dotarilor amintim:

OGLINZI ELECTRICE
OGLINZI INCALZITE
PROIECTOARE CEATA
STERGATOR LUNETA
PORNIRE / OPRIRE LUMINI DIN CARTELA
JANTE 15″ CAPACE
LUMINI DE ZI DAY LIGHT
AER CONDITIONAT
PILOT AUTOMAT
CRUISE CONTROL
LIMITATOR DE VITEZA
4 x GEAMURI ELECTRICE
BLUETOOTH
RADIO CD – MP3 – AUX
VOLAN REGLABIL
COMENZI LA VOLAN
BANCHETE SPATE CU SISTEM ISOFIX
COMPUTER BORD
CEASURI BORD DISPLAY

Un comentariu la „Review auto second hand – Renault Megane III”

  1. Dupa aceasta prezentare, ma intereseaqza sa achizitionez modelul de megane 1,5Dci 90 cp Euro5 din 2011-2012 la pret de 5500 Euro pe culoare gri/gri sobolan inmatriculat in Romania.

    Răspunde

Lasă un comentariu