Povestea unei Tesla Model S cu 1.9 milioane kilometri

În fiecare zi, oameni obișnuiți și neobișnuiți trăiesc și experimentează lucruri care ne pot uimi și inspira. Un astfel de individ remarcabil este un șofer dedicat de Tesla, care în curând va atinge incredibila cifră de 1.900.000 de kilometri parcurși cu mașina sa electrică. Prin intermediul unui interviu (video mai jos in articol), acest șofer pasionat împărtășește experiențele sale, oferind o privire detaliată în lumea sa unică de călătorii și recorduri.

Mașina sa electrică (Tesla Model S) a parcurs această impresionantă distanță într-un interval relativ scurt de timp (9 ani). Acest șofer nu este un șofer de taxi sau un profesionist al drumurilor, ci pur și simplu un individ pasionat de mașinile electrice, care și-a dedicat timpul și resursele pentru a atinge această realizare notabilă.

Tesla Model S cu 1.9 milioane kilometri
Tesla Model S cu 1.9 milioane kilometri

Probleme tehnice pana la 1.9 milioane kilometri?

Mașina a trecut prin trei schimbări de baterii până acum. Totuși, omul a beneficiat de garanție fără limita de kilometri, iar asta a permis ca bateria sa fie înlocuită sau reparată sub garanție, păstrând astfel această mașină electrică în mișcare. Șoferul explică că a fost un client fidel al Tesla încă de la achiziționarea mașinii în 2014.

Într-o lume în care mașinile electrice sunt adesea criticate pentru fiabilitatea bateriilor, acest individ demonstrează că, cu îngrijire adecvată și utilizare atentă, o mașină electrică poate traversa sute de mii de kilometri fără probleme majore. Legat de motoare, aici sunt surprins, omul declara ca a avut 13 schimbări de motor, cea ce nu mi se pare puțin.

Daca va întrebați cum a reușit sa facă atât de mulți kilometri în 9 ani: omul a întreprins multe călătorii epice cu mașina sa electrică. De la călătoria în China până la recentul său drum prin Africa, acest individ a explorat lumea cu mașina sa electrică, demonstrând versatilitatea și fiabilitatea vehiculului electric. A fost parte a unui grup de echipe cu mașini electrice și a traversat deșerturile și terenurile dificile, subliniind că mașinile electrice pot face față și condițiilor extreme.

Pe lângă experiențele sale personale, șoferul împărtășește și câteva din secretele sale pentru menținerea bateriei și a mașinii în condiții bune. Menționează importanța climatizării adecvate a bateriei, evitarea supraîncălzirii și a supraîncărcării, aspecte esențiale pentru longevitatea bateriei și performanța continuă a mașinii.

Acest șofer a fost un investitor devotat în Tesla încă de la începuturile companiei. A achiziționat acțiuni și a contribuit la succesul Tesla, obținând beneficii financiare și folosindu-le pentru a-și susține pasiunea pentru călătorii lungi. Împărtășind că nu este un șofer de taxi, ci un om privat care a făcut bani și a investit în Tesla, șoferul subliniază dedicarea și resursele pe care le-a investit în această experiență.

Ultimul aspect abordat în interviu este legat de recunoașterea oficială a realizării sale de către Guinness World Records. Deși a fost contactat de reprezentanții Guinness, șoferul indică faptul că Tesla nu susține oficial această realizare, făcând astfel recordul său o realizare neoficială. Totuși, șoferul nu pare să fie preocupat de recunoașterea oficială, ci se concentrează pe plăcerea și satisfacția personală pe care o obține din călătoriile sale și din demonstrarea durabilității mașinilor electrice.

Tesla Model S cu 1.9 milioane kilometri

 Abonează-te la Blogman.ro pe WhatsApp


Urmareste-ma pe Google News


 

 

Lasă un comentariu