Seria Samsung Galaxy S24 – ultimele detalii, specificații, imagini, lansare

Samsung se pregătește să revoluționeze piața smartphone-urilor cu lansarea seriei Galaxy S24. Cu datele de lansare prevăzute pentru 17 ianuarie 2024, zvonurile și informațiile preliminare ne oferă deja o privire detaliată asupra a ceea ce ne putem aștepta.

Un aspect ce iese în evidență încă de la început este designul plat al telefoanelor, confirmat de randările CAD care au apărut în luna septembrie. Și pentru a completa aceste informații, imagini oficiale aparente, furnizate de Windows Report, vin să confirme caracteristicile estetice ale seriei Galaxy S24.

Samsung Galaxy S24
Samsung Galaxy S24

Spre deosebire de modelele anterioare, seria S24 va fi disponibilă în patru culori elegante: negru (Onyx Black), gri marmura (Marble Grey), violet cobalt (Cobalt Violet), și galben Amber (Amber Yellow). Pentru varianta Ultra, aceste culori vor fi îmbogățite cu o notă de titan, rezultând în Titanium Black, Titanium Gray, Titanium Violet, și Titanium Yellow, aceasta din urmă sugerând prezența unui cadru din titan pentru modelul Ultra.

O altă inovație remarcabilă este integrarea tehnologiei AI (inteligentă artificială) în seria Galaxy S24, reprezentând unul dintre punctele cheie de vânzare pentru anul 2024. Samsung va utiliza AI pentru a traduce în timp real mesajele din aplicațiile de chat, suportând peste o duzină de limbi.

AI va fi, de asemenea, implicat în îmbunătățirea fotografiilor prin tehnici generative AI, oferind posibilitatea de a edita și îmbunătăți imaginile în mod automat. Funcționalități extinse de căutare vor fi integrate în trio-ul S24, permițând evidențierea oricărui obiect într-o imagine pentru a găsi informații suplimentare despre acesta.

Cu privire la performanță, se pare că Samsung a luat în considerare feedback-ul utilizatorilor și a îmbunătățit sistemul de răcire mărind vapor Chambers ale modelelor S24 și S24 Plus cu 1.5x și, respectiv, 1.6x față de predecesorii lor. Pentru modelul Ultra, aceasta va fi cu 1.9x mai mare decât cea a lui S23 Ultra. Această îmbunătățire ar trebui să contribuie semnificativ la răcirea dispozitivelor și la obținerea unei performanțe sustenabile de calitate superioară.

Samsung Galaxy S24 promite să fie nu doar o simplă actualizare a seriei sale de smartphone-uri, ci o evoluție semnificativă în tehnologia mobilă. Cu un design elegant, integrare puternică a AI și îmbunătățiri semnificative la nivelul performanței, această serie se anunță a fi un adevărat câștig pentru Samsung în competiția cu ceilalți producători. Vom aștepta cu nerăbdare să vedem cum aceste inovații vor influența performantele modelului Galaxy S24 și cum se comporta acesta în comparație cu modelele deja lansate de Apple: iPhone 15 Pro și Pro Max.

Specificatii seria Galaxy S24
Specificatii seria Galaxy S24

 Abonează-te la Blogman.ro pe WhatsApp


Urmareste-ma pe Google News


 

 

Lasă un comentariu