Au inceput livrarile pentru Tesla Cybertruck, cat credeti ca va dura pana vom vedea unul in Romania?

Toti snobii (romani) se vor calca in picioare sa puna mana pe acest model si sa fie printre primii care se afiseaza cu el. Pentru ca e o oportunitate sa arati altora valoarea ta si persoanele de acest fel nu rateaza aceste oportunitati. Iar, in Romania, avem din plin astfel de oameni. Avem multi astfel de snobi pentru ca avem si multi prosti care casca gura la ei.

Ce e totusi de remarcat la acest model de Tesla, dincolo de design, tehnologie: dimensiunile

Lungime – 5.68 m
Latime – 2.4 m

Pentru comparatie, o masina de dimeniuni medii, sa zicem Volkswagen Passat berlina are urmatoarele dimensiuni: 4.76 m lungime si 2.08 m latime.

Tot pentru comparatie, dimeniunile standard ale unui loc de parcare in Romania sunt acestea: 5m lungime si 2.5 m latime. Asta in situatiile bune, dar sunt si locuri mult mai mici (vezi parcaril din mall-uri). Mai ales la lungime, aici e discutabil, pentru ca in cazul unui loc de parcare perpendicular pe directia de deplasare, avand la dispozitie in spate doar o banda de deplsarea, cu greu vei reusi sa faci manevre de intrare si iesire din pacare cu o masina de dimensiuni medii. Iar asta, daca pe partea cealalta, pe trotuar, nu sunt parcate alte masini, cea ce e putin probabil sa se intample.

Intrebarea este: cati dintre cei care-si vor comanda o Tesla Cybertruck credeti ca se vor gandi la problema asta a dimensiunii peste ce permite infrastructura din Romania? Ii vom vedea apoi prin Mall-uri si pe stradute cum vor bloca efectiv cate 2 locuri. Eventual, vor incepe sa se planga ca tara asta cu tot cu infrastructura ei nu se ridica la nivelul valorii lor de posesorii de tehnologie de ultima generatie.

O prezentare detaliata a Tesla CyberTruck a facut MKBHD aici:

Prezentare Tesla Cybertruck

 Abonează-te la Blogman.ro pe WhatsApp


Urmareste-ma pe Google News


 

 

Lasă un comentariu