De ce Samsung Galaxy S10e o sa fie cel mai vandut dintre cele 3 lansate recent

Lasand la o parte pretul, care este si el foarte important, S10e e primul Galaxy S dupa o serie de generatii cu display edge, adica acele ecrane rotunjite pe margini care aparent arata bine, dar care:

  • iti dau tot timpul impresia ca-ti poate scapa din mana usor
  • activezi accidental diverse functii, sau iti ingreuneaza accesul la alte functii pentru ca la o tinere normala in mana, varfurile degetelor activeaza involuntar zona tactila de pe margini, iar asta iti anuleaza restul comenzilor pe care intentionat vrei sa le dai.
  • cresc automat greutatea telefonului. Acest edge display curbat vine la pachet cu o sticla mai groasa si cu un sasiu mai serios sub ea pentru a ranforsa ansamblul.

Vorbesc in calitate de posesor de S9 care sufera in utilizare din cauza motivelor enumerate mai sus. Galaxy S10e mi se pare foarte interesant doar din acest punct de vedere si asta poate fi un motiv intemeiat de upgrade. Un singur lucru mi-as fi dorit pe S10e: cititorul de amprenta in ecran. Nu e inclus si inteleg motivul: nu s-a mai fi justificat urmatorul model din gama: S10. Dar pot trai si fara amprenta din ecran, ea este inclusa oricum in butonul on/off de pe partea dreapta a telefonului la S10e.

Samsung Galaxy S10e fata, fara display edge curbat

In cea ce priveste camerele, aici e vorba de mult marketing. S10e are inclusa camera de la S9, care apropo, e geniala, si mai include camera noua inclusa si pe S10 si S10 Plus, adica cea ultrawide. Camera ultrawide e o noutate care chiar merita mentionata si e introdusa de Samsung pe modelele sale dupa ce LG a facut valuri pe modelele lor de varf cu acest tip de camera, utila in spatii mici, unde cuprinde de la o distanta mica un unghi mare de fotografiere, dar si la peisaje unde vrei sa surprinzi o panorama cat mai larga.

Galaxy S10e, cel mai manevrabil din seria S10

Restul diferentelor intre S10e, S10 si S10 Plus, nu mi se par foarte importante in utilizarea de zi cu zi. Cei mai fitosi vor merge in continuare pe modelele superioare cu display edge, dar S10e este cel mai echlibrat model daca pui in balanta pretul, dotarile si manevrabilitatea mai buna.

Lasă un comentariu