Cel mai scurt articol despre noul Duster

Imagini mai jos in articol. Noul Duster arata bine la exterior. Chiar arata foarte bine din punctul meu de vedere, dar asta cu designul e o chestiune foarte subiectiva.

Designul la interior nu e la fel de avansat, mai degraba seamana cu interiorul vechiului Duster. Apare totusi un display digital generos in locul ceasurilor de bord. Asta e un plus. Ecranul multimedia central e mai mare si are la baza Android. Asta inseamna posibilitati de utilizare mai diversificate si mai multe posibilitati de personalizare si functionare, dar mi-e teama sa nu sufere la partea de performanta, responsive.

Calitatea materialelor la interior e aceasi, adica materiale ieftine. Nu ne putem plange de asta, Duster e o masina ieftina (vedeti cum au luat-o razna preturile masinilor noi in ultima vreme). Apropo, se spune ca modelul de baza va costa sub 20000 euro.

Maneta cutiei de viteze automate este foarte futurista, in stilul Audi, e mai mult un comutator decat un levier.

Ce nu-mi place: Dacia/Renault se incapataneaza sa doteze Duster cu motoare anemice si in configuratii motor/cutie/transmisie limitate ca personalizare. Exact ca la modelul anterior. Probabil ca daca ar exclude aceste limitari, Duster ar deveni rapid un campion in vanzari.

Noutate: exista acum si propulsie Hybrida pe Duster (motorina + electric) cu 140CP.

Dacia Duster 2023
Dacia Duster 2023
Dacia Duster 2023 - vedere din spate
Dacia Duster 2023 – vedere din spate
Dacia Duster 2023 - interior
Dacia Duster 2023 – interior

 Abonează-te la Blogman.ro pe WhatsApp


Urmareste-ma pe Google News


 

 

Un comentariu la „Cel mai scurt articol despre noul Duster”

  1. – „Cate butoane doriti sa punem pe volan?”
    – „Da si la gramada!”
    Un volan cu „de toate”…
    La Dacia inca nu se cunoaste arta aia de a folosi butoane, clapete, grupate si pozitionate intuitiv si usor de recunoscut tactil – combinatie care ajuta soferul, dupa ceva timp, sa nu mai mute ochii de la drum cand vrea sa apese un buton…

    Răspunde

Lasă un comentariu