O listă cu toate lansările Apple din 2021 și cu caracteristicile noi pentru fiecare

Am centralizat din mai multe surse zvonurile și atașez mai jos lista cu produsele pe care Apple, cel mai probabil, le vă lansa anul acesta. Tot bazat pe zvonuri, sunt câteva caracteristici pentru fiecare produs în parte. Chiar dacă vorbim de zvonuri, sursele nu prea au greșit până acum, așa că mare parte din aceste zvonuri se vor materializa.

iMac

Pentru iMac va fi un refresh anul ăsta, în special pentru adăugarea în ofertă a noilor procesoare din seria M de la Apple. Rămâne de văzut dacă Apple va folosi procesoare mai bune decât cele deja existente pe MacBook Air sau MacBook Pro. Vor fi disponibile în două variante de display: 24 inch și 27 inch.
Estimare lansare: prima jumătate a lui 2021

iPad Pro

Un update pentru varianta iPad Pro de 12.9 inch, posibil și pentru varianta de 11 inch. Îmbunătățiri: display micro led și conectivitate 5G.
Estimare lansare: prima jumătate a lui 2021

iPad Mini

Sunt zvonuri că Apple vă actualiza modelul iPad Mini, într-o variantă cu 8-9 inch și posibil, cu display micro led. Aceasta variantă de iPad va folosi în continuare port lightning.
Estimare lansare: prima jumătate a lui 2021

AirPods 3

O versiune de AirPods Pro, identice ca design cu cele actuale, dar fară noise canceling. Motivul lansării lor: Apple vrea să propună o variantă mai accesibilă a acestor căști într-o zona de preț unde poate să câștige mulți clienți.
Estimare lansare: prima jumătate a lui 2021

AirPods Pro

Apple lucrează la o nouă versiune de AirPods Pro, complet redesenate, mai mici în dimeniuni și cu îmbunătățiri pe partea de conectivitate.
Estimare lansare: prima jumătate a lui 2021

iPhone

iPhone 13 se va lansa ca de obicei în toamna lui 2021. Nu va avea alt design fată de iPhone 12, în schimb Apple va adăuga un display de 120Hz, procesor A15 și îmbunătățiri la partea de conectivitate și camere. Sunt deasemenea așteptate modificări pentru notch, probabil va deveni mai mic fața de cel de pe iPhone 12.
Estimare lansare: Q3 2021

Watch Series 7

Despre noul ceas nu se știu multe detalii. Probabil noi senzori pentru monitorizare sănătate, o conectivitate îmbunătățită.
Estimare lansare: Q3 2021

MacBook Pro

Un update pentru MacBook Pro este așteptat anul ăsta, unde Apple va introduce în premieră un model de 14 inch și un refresh pentru modelul de 16 inch. Vor fi îmbunătățiri majore la design, cu display cu margini mici. Se va face trecerea la procesoarele M. Va reveni conectorul MagSafe. Noile MacBook Pro vor avea mai multe porturi și vor reveni tastele cu funcții care momentan erau accesibile doar prin TouchBar.
Estimare lansare: finalul lui 2021

MacBook Air

Se lucrează la un nou MacBook Air, în special un update pe partea de design și o îmbunatățire la porturi/conectivitate.
Estimare lansare: finalul lui 2021

AirTags

AirTags este un produs nou Apple, care vine cu avantajul de a putea fi atașat la diverse obiecte care în felul ăsta pot fi localizate sau urmărite, chiar dacă acest dispozitiv nu e conectat la internet (poate face asta pe baza protocolului Bluetooth și cu ajutorul altor dispozitive Bluetooth din vecinătatea lui).
Lansarea era așteptată în 2020, dar acum așteptăm 2021.

Apple TV Box

Apple lucrează la un nou Tv Box care va veni cu un update la procesor dar și o telecomandă noua cu funcții mai simple și mai eficiente pentru cătutare.

Produse noi Apple in 2021

Lasă un comentariu