Cea mai ieftina camera IP de exterior cu inregistrare pe card si monitorizare de pe smartphone | Pni House IP31

Asa cum am zis si in titlu, e o camera de exterior, e un aspect important, penru ca altfel, preturile pot sa scada mult daca nu e nevoie de caracteristica asta.

Pni House IP31 e o camera destul de simpla si cu ceva lipsuri in caracteristici, dar in functie de buget si cerinte, poate satisface nevoile multor utilizatori.

Pret 249 lei, poate fi cumparata de aici

Principalele caracteristici ale Pni House IP31

  • poate fin instalata atat in exterior cat si in interior
  • inregistrare pe card. Acesta se monteaza in interiorul ei, cu cat mai mare cu atat mai bine. Nu e inclus in pachet. Poate sa inregistreze si pe NVR (trebuie setata) sau poate chiar sa inregistreze pe un simplu PC cu ajutorul softului livrat pe un CD (conditia e ca PC-ul sa fie pornit non-stop)
  • senzor de 1MP, decent, dar cam putin pentru tehnologia de azi. In lumina buna, imaginea e ok (captura 720P), dar nu va asteptati sa puteti face zoom si sa identificati anumite detalii mai fine din aceasta inregistrare.
  • Conexiune wireless sau pe cablu ethernet. Wireless e ok, merge bine, o poti conecta cu ajutorul aplicatiei si e nevoie de asta doar o singura data la prima utilizare.
  • Aplicatia de mobil se numeste CamHi, se gaseste in Google Play, e gratuita. Adaugarea camerei in aplicatie se face scanand reteaua wireless, te conectezi la camera cu parola din documentatie sau cea pusa de tine ulterior (foarte important e sa schimbi parola dupa prima conectare, altfel oricine se poate conecta la camera daca are acces la reteaua ta).
  • vedere pe timp de noapte in infrarosu, m-a impresionat cat de bine se vede in intuneric total. Nu ma asteptam!
  • temperaturi de functionare: -26 la +55 grade C , asta o plaseza in categoria camere de exterior, plus faptul ca functioneaza daca ploua pe ea (IP66)
  • Vine in pachet cu tot ce ai nevoie pentru montare pe perete sau pe tavan. Poate fi montata in orice pozitie, ulterior o posti seta sa vada in ce directie vrei. Chiar si rasturnata fiind, poti seta din aplicatie sa inregistreze invers.
  • Functie P2P, o poti accesa din aplicatia de pe telefon de oriunde, nu trebuie sa faci nici o setare anume. O functie chiar utila pentru cei care nu sunt chiar in tema cu tehnologia.
  • Detectie de miscare: teoretic are, prctic n-am reusit sa-i dau de cap. Din testele mele am realizat ca inregistreaza incontinuu, cea ce nu e bine din 2 puncte de vedere: 1 cardul trebuie sa fie mare, dar oricum se va umple in timp scurt, dupa care va rescrie peste cele mai vechi inregistrari. 2 indiferent de calitatea cardului folosit, acesta va ceda la un moment dat, fiind folosit practic non-stop.
  • Poate fi alimentata prin adaptorul inclus, sau prin POE, pe cablul ethernet, daca alegi sa o conectezi asa. Recomandare: daca o montezi in locuri greu accesibile sau la distanta mare de router, alege ethernet, conexiunea pe cablu, e mai buna. Te va costa in plus cablul pana la ea si un injector POE, pe care il alimentezi de langa router.

In concluzie, e o camera care merita daca bugetul e foarte limitat. Daca poti sa sresti bugetul cu1-200 lei, vei obtine in plus o calitate mai buna a inregistrarii, o optica mai buna si eventual ceva mai multe functionalitati in aplicatie.


 Abonează-te la Blogman.ro pe WhatsApp


Urmareste-ma pe Google News


 

 

Lasă un comentariu