Aplicatia OLX de mobil e defecta, de mai bine de un an

OLX zice ca ar fi liderul pe piața de anunțuri în România. Probabil ca e, au cumpărat tot ce se putea în domeniu. Nu-mi e clar totuși, ce oameni se ocupa la ei de intretinrea aplicației care da rateuri uriașe de aproape un an de zile. Cum nu rezolvi aceste problem în acest timp? Nu pot sa mă gândesc ca nu știu de respectivele probleme, bănuiesc ca mai folosesc și ei din când în când aplicația lor.

Ce ma nemultumeste si mai tare e ca, in timp ce nu sunt capabili sa rezolve niște probleme esențiale în funcționarea unei aplicații, ei cresc numărul de restricții și tarifele pe care le practica. Pe principiul, suntem prosti, dar scumpi.

Au cumparat Autovit.ro și au reușit să-l duca intr-o gaura neagră. Poate va mai aduceți aminte ca Autovit.ro era un standard în România când venea vorba de mașini la mana a 2-a. Acolo iti incepeai căutarea de mașini SH. Acolo vindeai. Ei bine, nu mai e așa. Pe Autovit mai găsești doar foarte putine mașini, comparativ cu ce era odată. Iar astea sunt în general de la un număr mic de firme care vând mașini SH. Totul se întâmplă în timp ce piața de mașini SH a crescut.

In fine, ca sa nu fiu acuzat ca vorbesc fără argumente, iata o lista cu problemele pe care eu le am cu aplicația OLX de IOS:

  • în 3 din 5 accesari nu am acces la anunțurile mele. Nu le vede aplicația, desi îmi spune ca sunt logat. Trebuie sa închizi, redeschizi pana merge.
  • cautarile salvate sunt o varza totala. Salvezi o Căutare cu câteva filtre aplicate. După 1-2 zile, aplicația nu mai tine cont de filtre pe căutarea aia, iti baga acolo anunțuri random.
  • OLX iti da voie sa salvezi 150 de anunțuri în aplicatie. Eu am salvate vreo 20 și ceva. De 2 zile îmi spune ca am atins numărul maxim de anunțuri salvate. Nu pot sa modific nimic, deci situația e blocată.
  • anunțurile salvate pot fi editate totuși pe varianta web a site-ului. Doar ca, nu știu ce părere au alții, dar eu nu știu un site mai haotic decât OLX.ro. Faptul ca se încarcă foarte greu și apoi, când trezi ca s-a încărcat, dai un click undeva, iar acolo de fapt urma sa se încarce un anunț, și iata ai dat click fără sa vrei pe un anunț. Foarte slaba experiență de utilizare. Mă gândesc ca faza asta e făcută intenționat ca sa câștige bani din acele clickuri. Nu m-ar mira, doar ca eu, de exemplu, nu mai intru pe acest site.

Mai știți si alte probleme alte aplicației OLX? Lăsați și voi aici, poate le citește și cineva de la ei și ii dau afara pe aia care se ocupa de aplicație. Nu de alta, dar, așa cum am zis, e frustrant sa plătești tarife mai mari la OLX ca să-ți promoveze anunțuri, în timp ce ei nu sunt în stare sa asigure o funcționare corecta. Oare algoritmul ala de promovare funcționează? Poate ca nu, e greu sa afli cu exactitate asta.

Lasă un comentariu