Aplicatia OLX de mobil e defecta, de mai bine de un an

OLX zice ca ar fi liderul pe piața de anunțuri în România. Probabil ca e, au cumpărat tot ce se putea în domeniu. Nu-mi e clar totuși, ce oameni se ocupa la ei de intretinrea aplicației care da rateuri uriașe de aproape un an de zile. Cum nu rezolvi aceste problem în acest timp? Nu pot sa mă gândesc ca nu știu de respectivele probleme, bănuiesc ca mai folosesc și ei din când în când aplicația lor.

Ce ma nemultumeste si mai tare e ca, in timp ce nu sunt capabili sa rezolve niște probleme esențiale în funcționarea unei aplicații, ei cresc numărul de restricții și tarifele pe care le practica. Pe principiul, suntem prosti, dar scumpi.

Au cumparat Autovit.ro și au reușit să-l duca intr-o gaura neagră. Poate va mai aduceți aminte ca Autovit.ro era un standard în România când venea vorba de mașini la mana a 2-a. Acolo iti incepeai căutarea de mașini SH. Acolo vindeai. Ei bine, nu mai e așa. Pe Autovit mai găsești doar foarte putine mașini, comparativ cu ce era odată. Iar astea sunt în general de la un număr mic de firme care vând mașini SH. Totul se întâmplă în timp ce piața de mașini SH a crescut.

In fine, ca sa nu fiu acuzat ca vorbesc fără argumente, iata o lista cu problemele pe care eu le am cu aplicația OLX de IOS:

 • în 3 din 5 accesari nu am acces la anunțurile mele. Nu le vede aplicația, desi îmi spune ca sunt logat. Trebuie sa închizi, redeschizi pana merge.
 • cautarile salvate sunt o varza totala. Salvezi o Căutare cu câteva filtre aplicate. După 1-2 zile, aplicația nu mai tine cont de filtre pe căutarea aia, iti baga acolo anunțuri random.
 • OLX iti da voie sa salvezi 150 de anunțuri în aplicatie. Eu am salvate vreo 20 și ceva. De 2 zile îmi spune ca am atins numărul maxim de anunțuri salvate. Nu pot sa modific nimic, deci situația e blocată.
 • anunțurile salvate pot fi editate totuși pe varianta web a site-ului. Doar ca, nu știu ce părere au alții, dar eu nu știu un site mai haotic decât OLX.ro. Faptul ca se încarcă foarte greu și apoi, când trezi ca s-a încărcat, dai un click undeva, iar acolo de fapt urma sa se încarce un anunț, și iata ai dat click fără sa vrei pe un anunț. Foarte slaba experiență de utilizare. Mă gândesc ca faza asta e făcută intenționat ca sa câștige bani din acele clickuri. Nu m-ar mira, doar ca eu, de exemplu, nu mai intru pe acest site.

Mai știți si alte probleme alte aplicației OLX? Lăsați și voi aici, poate le citește și cineva de la ei și ii dau afara pe aia care se ocupa de aplicație. Nu de alta, dar, așa cum am zis, e frustrant sa plătești tarife mai mari la OLX ca să-ți promoveze anunțuri, în timp ce ei nu sunt în stare sa asigure o funcționare corecta. Oare algoritmul ala de promovare funcționează? Poate ca nu, e greu sa afli cu exactitate asta.


 Abonează-te la Blogman.ro pe WhatsApp


Urmareste-ma pe Google News


 

 

4 comentarii la „Aplicatia OLX de mobil e defecta, de mai bine de un an”

 1. O alta problema de la 01.12.2023 intampin problema logarii la cont desi am aplicatie pe IOS ultima versiune cu salvarea prolei pana la 01.12.2023 nu trebuia decat sa fac clik pe aplicatie si era deja conectat, au schimbat ceva au facut ceva ca m-au scos din cont si de o luna incerc sa ma conectezi, primesc raspuns ca e parola gresita ii dau sa recupereze prola nu vine e-mailul le-am scris zeci de mesaje la olx imi dau raspunsuri ca e din vina celor de la yahoo si sa vb cu ei, le scriu la cei de la yahoo primesc raspuns ca nu am nici o restrictie, incerc sa fac alt cont tot cu adresa de yahoo nu vine e-mailul de confirmare. Le cer celor de la olx sa imi stearga contul sa nu imi ramana datele personale asa aiurea pe vre-un server cine stie pe unde imi raspund ca doar eu pot sa il sterg din cont (dar nu pot intra), nesimtiti ordinari. Dar daca intru pe olx alta tara imi pot face cont si primesc e-mail de confirmare si de schimbare parola deci probabil pe alt server situatie e ok dar la noi… dezastru.

  Răspunde
 2. Si eu am o problema recentă și destul de gravă cu OLX. De 3 zile încerc sa public un anunț, primul (care se presupune ca e gratis) a fost direct trecut la moderat(adică anulat) pe următoarele puncte din regulamentul lor 4.4, 9.11 și 12.1. După ce am petrecut o grămadă de timp sa înțeleg la ce se referă toate acestea am înțeles că nu aveau nici o legătură cu anunțul meu.
  Am republicat anunțul însă de această dată a trebuit să plătesc, deoarece era al doilea. După 2 zile am vrut sa modific o poza principală cu o poza secundară, fără să adaug alte poze, dar ce sa vezi anunțul meu l-au moderat din nou, adică anulat.
  Mi-au restituit banii în soldul aplicației însă de sigur mai puțin decât mi-ar ajunge sa plătesc alt anunț. Am încercat sa ma loghez cu alt cont OLX și am formulat un alt anunț, încercând sa îl public pt prima dată însă după lungi așteptări l-au moderat din nou, culmea cu aceleași puncte ca cel precedent 4.4, 9.11 și 12.1. Menționez că anunțul plătit a fost distribuit și activ timp de 2 zile, deci era ok, iar când am vrut sa modific doar ordinea unor poze, l-au anulat, deci nu era nimic în neregula cu el. Am folosit aplicația an de an, fără probleme cu același tip de anunț însă ce sa întâmplat acum e clar jaf. RUȘINE OLX.

  Răspunde
  • Ce e 4.4 , 9.11 si 12.1? Am tot cautat in regulament. Aceeasi problema o am si eu cu ei . Ma chinui de ceva timp sa public un anunt. Tot il modereaza si la mine . Mi se pare aiurea rau

 3. Buna ziua, Sunt de acord cu cei care au scris mai sus. Este un halos total In acest olx. Asta inseamna Cand domini piata de anunturi si Nu exista concurenta!!! Iti dezactizeaza anunturi Cand vor ei , In schimb au scumpit Toate serviciile In mod constant, si efectiv NU ai cu cine vorbi ptr. rezolvatea eficienta si rapida a eventualelor probleme . Olx primeste nota 2 ca sa Nu fie “nr.1”!!!!

  Răspunde

Lasă un comentariu