Transfer de date pe iPhone sau iPad – Waltr Pro (+ cadou pentru un cititor)

Asta e probabil cea mai buna metoda sa adaugi fisiere de orice fel pe iPhone sau iPad. Stiti ca adaugarea de fisiere multimedia pe iPhone se face de obicei cu iTunes si ca acesta trebuie sa se sincronizeze cu colectia ta multimedia. De multe ori am renuntat la a mai adauga muzica sau video pe iPhone pentru ca niciodata nu reusesc sa-mi tin colectia sincrorizata si ma trezesc ca iTunes imi sterge automat toate fisierele audio din telefon, de exemplu.

Am crezut ca, odata cu multitudinea de aplicatii de streaming audio/video nu voi mai avea nevoie sa incarc propriile mele fisiere. De fapt, chiar am nevoie, pentru ca te poti trezi in diverse scenarii unde nu ai internet, sau esti in roaming intr-o tara unde esti foarte limitat. Si asta se intampla mai ales pe iPad-ul copilului care consuma internet en-gros. Si ce te faci daca iPad-ul nu are LTE?. De asta, incarcarea de fisiere prin copiere ramane o varianta buna in multe situatii.

Waltr Pro – simplu cu transferul de fisiere pe iPhone

Waltr Pro este o aplicatie care se poate instala atat pe Windows cat si pe Mac OS. Aplicatia te ajuta sa duci fisiere de pe PC pe telefon cu doar cateva click-uri. Este extraordinar de simplu si de rapid. Mai mult decat atat, aplicatia converteste fisierele in extensii compatibile pentru IOS, tu nu trebuie sa-ti bati capul cu partea asta. In functie de tipul de fisier, ele vor fi salvate in telefon in diverse aplicatii. De exemplu, fisierele video se vor duce in Apple TV, audio in Music, etc…. Pentru IOS exista o aplicatie care se numeste Files By Waltr. Aceasta aplicatie gratuita te lasa sa stochezi toate tipurile de date in telefon intr-un mod organizat, pe foldere cu categorii si de unde poti sa le faci share oriunde ai nevoie.

Waltr Pro - copiaza orice fisier pe iPhone
Waltr Pro – copiaza orice fisier pe iPhone

Pe langa conversie si copiere pe IOS si iPad, Waltr Pro mai are o utilitate: te lasa sa editezi Metadata pentru fisierele audio. Foarte simplu, te lasa sa pui chiar si o imagine de album oricarei melodii pe care o adaugi in colectia ta, asta pe langa restul informatiilor cum ar fi titlul, albumul, data lansarii, artistul, etc…

Waltr Pro - aplicatie utila pentru utilizatorii de iPhone si Ipad
Waltr Pro – aplicatie utila pentru utilizatorii de iPhone si Ipad

Pentru audiofili Waltr Pro mai vine cu ceva in plus. Daca ai o colectie de FLAC-uri, vei putea foarte usor sa o transferi pe iPhone in Apple Music, facand conversia la o extensie compatibila fara sa pierzi din calitatea audio.

Cat costa si ce include

Waltr Pro poate fi cumparat ca parte a unui bundle de aplicatii oferit de Softorino (Universal License). Sunt cateva aplicatii utile, unele inca nelansate. Astept cu interes altTunes din lista de mai jos, care are estimare de lansare anul asta. M-am jucat destul de mult si mi s-a parut utila si aplicatia SYC2, un utilitar cu care descarci fisere video de pe mai multe platforme pentru ca apoi sa le incarci usor pe iPhone sau iPad cu extensia corecta si la rezolutia si calitatea aleasa de tine.

Softorino - Universal License - Programe incluse.
Softorino – Universal License – Programe incluse.

Universal License costa 9.95 SUD cu plata lunara, 2.92 USD/luna daca alegi un plan anual si 300 USD ca sa detii licenta pe viata.

Concurs

Pentru unul din cititorii blogului am si un cadou: ofer o licenta pe viata pentru acest bundle (300 USD) unuia dintre cei care vor lasa un comentariu mai jos si vor indica aplicatia care vi se pare cea mai utila din cele incluse. Voi alege un comentariu din cele trimise pana la data de 30 Iunie 2022 si voi anunta castigatorul aici pe blog. Nu uitati sa folositi adrese de email valide pentru a va putea trimite informatiile si licenta.

*Pentru acest articol Softorino mi-a oferit gratuit acces la aplicatii pentru a le testa si folosi.

8 comentarii la „Transfer de date pe iPhone sau iPad – Waltr Pro (+ cadou pentru un cititor)”

 1. SYC 2 pare o aplicatie interesanta. Desi exista alternative gratuite destule. Care ar fi totusi diferenta care sa merite sa platesti pentru aplicatia asta?

  Răspunde
  • Avantajul ar fi ca e o aplicatie simpla si usor de utilizat cu doar cateva clikuri. pe langa asta poti descarca ca audio/video sau ringtone si poti deasemenea sa le incarci direct pe iPhone/iPod, aplicatia face singura conversia corecta.

 2. De departe as zice „Streamr”. De ce? Pentru ca poti face stream de pe iPhone/mac direct pe AppleTV si atentie, cel mai important, pe Chromecast. Mie mi-ar fi de folos pentru ca TV-ul actual (un Sony seria 9 -de top se zice) nu are AirPlay.
  +stie o gramada de formate,codec-uri etc.

  Referitor la iRingg, poti face la fel de bine acelasi lucru cu GarageBand. Eu asa imi pun orice ringtone, free, pe iPhone.

  Răspunde
 3. L-am selectat pe Claudiu pentru a primi licenta.
  I-am trimis un mail si astept o confirmare de la el inainte sa dau adresa de email mai departe pentru a fi emisa licenta.

  Răspunde

Lasă un comentariu