TikTok sau Youtube, ce content preferati?

Am văzut articolul lui Radu și discuțiile din comentarii: TikTok sau Youtube. Tiktok este platforma cea mai accesată momentan, Youtube fiind doar pe poziția 8 ca trafic.

Părerea mea e că TikTok e doar un fenomen la modă, e ceva trecător. Nu văd nimic valoros în platforma aia și nici nu cred că au capabilitatea să o ducă mai sus (ca valoare) decât este acum. În schimb, Youtube are un istoric și o varietate mare de content valoros, content care va rămâne valoros și după o perioadă de timp. Eu mizez pe Youtube pe termen lung.

Problema reclamelor pe Youtube

Văd că mulți utilizatori se plâng de reclamele de pe Youtube. Cele introduse de Youtube pot fi eliminate prin cumpărarea abonamentului Youtube Premium. Nici măcar nu e scump (26 lei/lună) și primesc și acces la Youtube Music. Reclamele pe care creatorii de conținut le introduc în clipuri: aici e o discuție mai complexă. Unii sunt destul de buni să ți le livreze ca pe niste informații utile. Alții abuzează de ele la maxim. Dar, până la urma, tu decizi ce și pe cine urmărești.

tiktok sau youtube
TikTok sau Youtube

 Abonează-te la Blogman.ro pe WhatsApp


Urmareste-ma pe Google News


 

 

2 comentarii la „TikTok sau Youtube, ce content preferati?”

Lasă un comentariu