Tech News – 24 ianuarie 2019

23 ianuarie 2019

Amazon Alexa – asistentul inteligent al celor de la Amazon. O lista completa cu tot ce stie sa faca. Aparent iti lasa impresia ca e o chestie foarte inteligenta si greu de realizat. In realitate este un set destul de limitat de comenzi, unele banale, oricum nu asa de complex pe cat s-ar crede. Intr-o comparatie cu Google si Siri, as plasa Alexa pe locul 3, iar pe locul 1 Google.

Telefonul pliabil de la Samsung este departe de a fi perfect in functionare. Nu stiu cati sunt cei care considera util un astfel de echipament. Ne-am mai inselat si inainte, de exemplu n-as fi crezut ca vom ajunge sa ne dorim telefoane cu ecrane mai mari de 6 inch pe vremea când foloseam unele de 3 inch. Dar chestia asta cu telefonul pliabil pare prea mult. Inteleg nevoia producatorilor de a veni cu produse inovative in intampinarea clientilor pentru a sustine cresterile cifrelor de afaceri propuse , dar totusi…

Canalele de YouTube si valoarea lor – cateva exemple despre valoarea unor canale YouTube ca sa va faceti o idee despre amploarea fenomenului. Totusi, avantajele unui canal de YouTube popular nu sunt aceleasi daca esti din Romania de exemplu. Nu vei ajunge sa faci bani serios la noi decat daca esti in top suscriberi (sute de mii) si vizualizari de milioane de ori pe video. Asta pentru ca YouTube nu remunereaza la fel in toate regiunile, cea ce e normal pentru ca nu circula aceasi bani peste tot.

Telekom este pe locul 3 intr-un top al calitatii serviciilor de voce si date. Cam slab daca ne gândim ca sunt 4 companii care conteaza, iar ei sunt pe 3.

Xiaomi prezinta varianta lor de telefon pliabil.


Pe aceasi tema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *