La Permise si Inmatriculari Pipera sa rezolvat problema doar partial

Cred ca am fost primul care a semnalat problema asta. Mi s-a intamplat chiar mie, am pierdut zile bune pe acolo. Dupa mai multe articole in presa si dupa ce mai marii de la ministere i-au chemat la discutii pe conducatorii institutiei, s-au luat niste masuri utile: Programari online, prelungirea programului, suplimentarea numarului angajatilor cu 90. Inteleg ca aceste masuri au schimbat situatia, nu mai sunt acele cozi interminabile.

Raman insa in discutie urmatoarele aspecte:

  1. Sefii de acolo de la Inmatriculari si Permise (DRPCIV) raman in functie? S-a dovedit ca situatia se putea rezolva si s-a rezolvat datorita implicarii presei. Asta inseamna ca cei responsbili de acolo sunt in plus si trebuie pusi pe liber. In tot timpul asta pana acum n-au facut nimic, absolut nimic.
  2. Comportamentul angajatilor de la aceasta institutie este revoltator. Jignesc oamenii fara nici o remuscare. Sunt uimit ca asta nu apare in presa. Eu, in cele cateva zile pe acolo am vazut si auzit niste „discutii” incredibile.
  3. Exista un abuz inca nesemnalizat de nimeni: Printr-un „Ordin Intern„, prefectura bucuresti nu mai da voie celor care isi cumpara o masina sa se foloseasca de ea 90 zile (numere provizorii), ci 30 zile (articol aici). E o regula valabila doar in Bucuresti, nu in toata tara. Nu stiu daca e buna sau rea, dar de ce nu se aplica la toti? In plus pe mine m-a prins rau, nu facusem RAR-ul si m-am trezit ca trebui sa ma duc la RAR cu masina pe platforma (facusem programare la Pitesti, ca la Bucuresti trebuia sa astept 2 luni). N-au anuntat din timp, iar masura a intrat in vigoare peste noapte. Mi-au dat peste cap tot programul, cu concediu cu tot. Plus costul cu platforma….
  4. Tariceanu, (Radu explica mai pe larg situatia) dupa ce a fost pe acolo si a fentat coada, n-a facut nimic sa schimbe in bine situatia. O dovada foarte clara asupra intentiilor sale in raport cu cetatenii. Asta ca info pentru cei care voiau sa-l voteze.

numere rosii

Un comentariu la „La Permise si Inmatriculari Pipera sa rezolvat problema doar partial”

  1. Buna ziua!Am și eu o întrebare,daca am cumparat o masina cu nr rosii care urmează să expire(precizez ca au fost pe 3 luni)Acum pe numele meu mai pot lua alte nr rosii?Cu mențiunea că sunt din Bucuresti

    Răspunde

Lasă un comentariu