Iata o oferta buna de după Black Friday: boxe Edifier la jumătate de preț

Emag are azi un prêt foarte bun la aceste boxe: Edifier 2.0 S1000MKII. Prețul pe alte magazine este în general intre 1300 și 2000 lei. La Emag costa azi 799 lei. Cred ca e un preț foarte bun pentru ce oferă aceste boxe. Eu am acasă o varianta mult mai ieftină de boxe Edifier și sunt foarte mulțumit de ele, foarte bine construite, cu piese electronice de calitate și un sunet mult peste medie, mai ales în acest range de preț.

Edifier 2.0 S1000MKII oferta la Emag
Edifier 2.0 S1000MKII oferta la Emag

Despre Edifier S1000MKII

Design-ul S1000MKII este pur și simplu uimitor și cu mult în fața boxelor Edifier mai ieftine.

Panourile laterale din lemn formează un contrast fantastic cu negrul carcasei principale. Adaugă clasă și eleganță designului și le evidențiază nu doar prin stil, ci și prin calitatea materialelor utilizate.

Edifier S1000MK2
Edifier S1000MK2

Boxele sunt ușor înclinate înapoi, astfel încât sunetul să se propage către urechile tale, nu către piept. Acest detaliu poate fi perceput ca o sabie cu două tăișuri, deoarece este mai potrivit pentru ascultarea la distanțe mici, cum ar fi pe birou, dar nu este potrivit pentru utilizarea cu televizorul, unde sunetul ar fi direcționat deasupra capetelor noastre.

Un alt aspect plăcut este modul în care Edifier a implementat grilele boxelor. Acestea sunt suficient de transparente pentru a vedea driverele dedesubt, oferind totodată protecție.

Calitatea construcției este de top și se află ușor la același nivel cu boxe de 3-4 ori mai scumpe. Greutatea lor se datorează nu doar driverelor și unității de amplificare, ci și materialelor din cabinet. Lemnul este dens și bine tăiat, fără cusături proaste sau elemente ieftine.

Sunet

Sunetul este subiectiv și depinde foarte mult de mediul în care asculți. Vreau să subliniez că există sisteme audio mai bune dacă mergi pe un sistem de boxe pasiv cu amplificator. Sistemele active sunt excelente, dar dacă ești dispus să te joci cu componente și cabluri, ia-ți un set de boxe pasive.

Trecând peste remarca de mai sus, cum sună aceste boxe? Absolut fantastic. Sunet neutru, cu o prezentare clară și curată. Distorsiuni minime și multe detalii pentru banii cheltuiți. Multe companii oferă sunete cu distorsiuni și „îngrămădite” la acest preț, cu un bas accentuat și lipsa generală a clarității. Edifier a demonstrat că înțelege sunetul și ajustează seria 1000 pentru o audiență mai rafinată.

Înaltele au o extensie decentă, cu suficientă accentuare pentru a străluci și a vibra când sunt solicitate în piesele de jazz.

Gama superioară a mediilor este deschisă și expansivă, cu o prezență aerisită, în special la voci feminine și corzi. Vioara suna spațioasă și definită, dar gama medie în ansamblu funcționează bine, chiar dacă poate lipsi puțină granulație și greutate la vocile masculine. Chitarele ar putea beneficia de puțină căldură în plus, în special acustice, dar acordarea naturală a boxei înseamnă că frecvențele diferite lucrează în armonie.

Basul e dinamic și precis. Distorsiuni minime sunt evidente până când ajungi la peste 90% din volumul maxim. Nu vor lovi la fel de tare ca boxele cu diafragme mai mari sau subwoofere independente, dar afișează o textură plăcută și multe detalii de mijloc bas.

În ansamblu, este o boxă cu sunet impresionant, sunt un fan al modelelor lor mai ieftine, dar pot vedea cum au îmbunătățit performanța și designul la acest vârf de gamă.

Pentru banii din zona asta de 150-300 de dolari, cred că acestea sunt cele mai bune în acest moment. Îmi place designul și am fost impresionat de calitatea construcției și setul de funcții. Sunetul a fost cireașa de pe tort, dar nu este pentru cei care caută un bas puternic.

Este mai degrabă o tonalitate neutră, o boxă pentru studio sau un afișaj audiophil, care va impresiona pe cei care doresc să audă gama completă de frecvențe și nu doar să fie loviți tare de bass. Un produs fantastic care arată că Edifier oferă valoare ca puțini alții.


 Abonează-te la Blogman.ro pe WhatsApp


Urmareste-ma pe Google News


 

 

Lasă un comentariu