Cel mai ieftin Docking Station pentru Apple MacBook Pro

E o provocare sa găsești un docking station ieftin care sa fie compatibil cu Apple MacBook Pro. Mai ales zilele astea când prețurile la electronice cresc. Utilizatorii Apple prefera de obicei docurile de la CalDigit, dar acestea sunt destul de scumpe, un CalDigit TS3 costa peste 1500 lei.

Am căutat ceva vreme un Docking Station cu Thunderbolt care sa meargă cu MacBook Pro M1. Și am găsit acest model de la Dell: Dell Dock TB16. E un model mai vechi, dar isi face treaba foarte bine.

Update de firmware Dell TB16

Ca sa fie functional cu Apple MacBook Pro, Dell TB16 trebuie sa fie updatat cu ultimul firmware. Procedura de upgrade firmware nu e chiar simpla, multi au raportat probleme cu acest upgrade. Dar, găsiți în video-ul de mai jos cum se face.

Ce porturi funcționează și ce porturi nu pe Dell TB16

Dupa update de firmware, Dell TB16 poate fi folosit aproape de 100% cu MacBook Pro. Sunt însă 2 porturi cu probleme: Display Port (cel mare) și porturi audio spate (dar merge cel din fata). Pentru Display Port ai înlocuitor, cauți un cablu USB-Type C la Display port și folosești porturi Thunderbolt din spatele Dock-ului, în felul asta am reușit sa dau semnal 4k la 60Hz pe monitorul meu extern.

Am dat pe acest dock nu mai mult de 200 lei la mana a 2-a. E un preț excelent. Încă mai poate fi găsit, puteți profita de el pentru ca merita fiecare leu.

Cel mai ieftin Docking Station pentru MacBook

 Abonează-te la Blogman.ro pe WhatsApp


Urmareste-ma pe Google News


 

 

Un comentariu la „Cel mai ieftin Docking Station pentru Apple MacBook Pro”

Lasă un comentariu