Dell U3224KB: Monitorul 6K de 32 de inch care concureaza cu Apple Pro Display XDR

Dell a anunțat recent lansarea monitorului său U3224KB de 32 de inch, cu o rezoluție 6K, care vine ca o alternativă mai accesibilă la Pro Display XDR de 32 de inch de la Apple, în valoare de 5000 de dolari. Noul monitor Dell are un preț de 3200 de dolari, adică cu peste 1500 de dolari mai ieftin decât varianta Apple.

Dell U3224KB

Acesta se adresează profesioniștilor, oferind o rezoluție înaltă de 6K și o serie de funcții suplimentare, cum ar fi o cameră web încorporată, difuzoare și un switch KVM care permite conectarea și utilizarea simultană a două calculatoare.

Dell U3224KB specificatii

Desigur, specificațiile monitorului Dell și cele ale monitorului Apple nu sunt identice. Cel mai important, monitorul Dell este certificat DisplayHDR 600, ceea ce sugerează o luminozitate maximă de aproximativ 600 de niți, în timp ce monitorul Apple atinge 1.600 de niți. De asemenea, nu există mențiuni despre tehnologia de iluminare locală cu matrice completă în cazul monitorului Dell, ci doar despre un panou IPS Black produs de LG.

Cu toate acestea, Dell a încorporat o serie impresionantă de funcții în U3224KB, încercând să transforme monitorul într-un accesoriu complet pentru productivitate. Acesta vine cu o cameră web 4K HDR încorporată, difuzoare duble de 14W, microfoane cu anulare a ecoului, o varietate de porturi USB-C și USB-A și un conector Thunderbolt 4 care poate oferi până la 140W de putere unui laptop conectat.

Dell U3224KB porturi

Există, de asemenea, posibilitatea de a conecta două calculatoare și de a le controla pe ambele cu ajutorul unui singur mouse și tastatură datorită funcției KVM încorporate, iar conținutul de pe ambele PC-uri poate fi afișat simultan.

La minusuri as aminti urmatoarele: o ramă mare in partea de sus și o rată de reîmprospătare de doar 60Hz.

Dell U3224KB -monitor 6k


 Abonează-te la Blogman.ro pe WhatsApp


Urmareste-ma pe Google News


 

 

Lasă un comentariu