Chuwi MiniPC LarkBox – Cel mai mic PC pentru video 4K

Mini PC-urile vor creste in popularitate din ce in ce mai mult pe masura ce producatorii de componente electronice vor reusi sa implementeze procese de fabricatie mai performante. Apple are deja procesoare pe 5nm, AMD vor lansa si ei in curand. Intel se chinuie inca sa ajunga la 7nm.

De ce un PC mic? E simplu, pentru spatiu, pentru o buna organizare a spatiului de lucru, pentru mobilitate, pentru productivitate. Chiar acum, e greu de inteles cum mari companii inca aleg sa folosesca PC-uri cu carcase Tower pentru taskuri Office, taskuri care pot fi, teoretic, indeplinite cu succes de aproape orice procesor sau configuratie disponibila.

Chuwi MiniPC

Am vazut in ultima vreme ca o multime de producatori, dintre cei mai putin cunoscuti, vin cu solutii extreme in cea ce priveste dimeniunile PC-urilor. Este cazul aici si pentru Chuwi care a lansat LarkBox, un PC cam de dimeniunile unui cub Rubik.

Pret: aprox 240 USD

Configuratia PC-ului e destul de modesta, dar e important sa ne uitam cu atentie catre ce utilizatori se adreseaza produsul si sa-l judecam in functie de nevoile acelor utilizatori. Astfel, Chuwi LarkBox, poate indeplini fara probleme taskuri de office, internet browsing, si chiar continut media 4K.

Detalii Tehnice:

Product NameLarkBox
FinishBlack
Construction MaterialAl-Mg Alloy & Polycarbonate
ProcessorIntel® Celeron® J4115,4C4T,1.8GHz-2.5GHz
GraphicsIntel® UHD Graphics 600 , 750MHzz
Video Output4K60Hz
StorageEMMC 128G
MemoryLPDDR4 6GB
Charging24W(12V/2A) DC
Dimension61*61*43(H)mm
Weight127g
Main I/O Ports2*USB-A 3.0,3.5mm Audio Jack,Type A*1 2.0,USB-C,Micro SD Card Reader.
Expandabilitym.2 SSD
Wireless2.4G/5G, 802.11a/ac/b/g/n Wi-Fi Networking,Bluetooth 5.1
Operating SystemWIN101909/Linux
In the BoxLarkBox, 24W DC Power Adapter, Multilingual User Guide.

Un comentariu la „Chuwi MiniPC LarkBox – Cel mai mic PC pentru video 4K”

Lasă un comentariu